Over GBM Advies

GBM advies

GBM advies is een multidisciplinair advies-, en inspectiebureau in het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Wij zorgen ervoor dat u altijd inzicht heeft en houdt in de onderhouds- en beheerkosten van uw gebouw(en). Daarbij houden we scherp in de gaten dat uw vastgoedstrategie volledig aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen (kosten efficiënt, doelmatigheid en maatwerk), voldoet aan wet- en regelgeving en klaar is voor de toekomst. 

Master your Maintenance, insure your Future.

Missie

  • Leveren van maatwerk in samenwerking met opdrachtgever;
  • Promoten van levensduur- en vastgoed denken (Life Cycle Costs) en geïntegreerde aanbestedingen (nieuwbouw inclusief meerjaren onderhoud);
  • Onderscheiden door kwalitatief en innovatief hoogwaardige advisering;
  • Opstellen van beheer- en onderhoudscontracten volgens de organisatie afgestemde prestatieafspraken.

Het team

Het team bestaat uit enthousiaste professionals met zeer ruime ervaring in het vakgebied. De passie voor vastgoed en onderhoud gaat verder dan een standaard advies. Meedenken met de klant en het willen oplossen van vastgoed gerelateerde (gecompliceerde) vraagstukken worden als een uitdaging gezien.

Het team is gevarieerd samengesteld en bestaat uit Universitair en HBO opgeleide senior consultants. Maar ook uit (HBO/WO) schoolverlaters welke als junior consultant werkzaam zijn.

Door de inzet van schoolverlaters blijven we als GBM in verbinding met de laatste ontwikkelingen op gebied van de asset en maintenance management ontwikkelingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.